Hoe u een gezonde en gezonde huid krijgt

Handen, Massage, Behandeling, Vingers

afwisselend Typische behandelingen tussen $ 150 en $ 300

Caviar Facial- Na inname wordt uw kaviaar geïnjecteerd met antioxidante vitamines en microstromen. Daarnaast wordt de kaviaar weggespoeld met in water oplosbare kaviaarolie. Schoonheidsspecialiste zal kaviaar lichtjes poederen om de huid te beschermen.

Forelbehandeling- Het forellensap is een eeuwenoude gezichtsbehandeling, die tot diep in de huid doordringt. De toevoeging van antioxidanten maakt het forelextract effectiever. Het stimuleert ook de cellulaire generatie op cellulair niveau.

Uitdrogingsbehandeling – Droog haar is een zichtbaar teken van veroudering. Een gezonde en gehydrateerde hoofdhuid en haar zien er jonger uit. Het haar zal glanzen als het weer normaal is, het heeft zijn natuurlijke vocht niet verloren. U kunt gebruik maken van Salon Color Vitalize Hot Oil Treatment byoconfoundation en haarproteïne om de hydratatie van het haar te verhogen.

Shenlift-procedure- Als uw voeten het gevoel hebben dat ze willen dat de winter zijn lelijke kop opsteekt, sla deze procedure dan niet over. De Shenlift-procedure (ook bekend als de Snowlipoid-lift) zal een beetje doorzakken, en zal je een slankere schacht geven, steviger en met een betere glans. Als je voor een date even snel een hapje en een drankje wilt doen, is deze procedure voldoende. Na de Snowlipoid-lift volgt een massage met Actives-kamtherapie.

En jij dacht dat het alleen voor rijke vrouwen was…

Een silhouetlift – Ja, het is de nieuwste esthetische ingreep. brons of zilver en gotische make-up kan worden aangebracht om het onderwerp te laten opvallen. Hierdoor worden het gezicht en de hals gelift, waardoor het onderwerp er strak en stralend uitziet.

Een Capri-warp- Dit is vergelijkbaar met een facelift, het effect is dat de wenkbrauwlijn iets terugwijkt, waardoor het onderwerp er slap uitziet. Het kapsel voor deze lift is de Eternity Plumping Keratin Treatment.

Een hoofdhuidlift- Dit is een van de snelste manieren om rimpels en verslapping van het voorhoofd te verminderen. Een hoofdhuidlift kan de haarlijn van het onderwerp veel hoger laten lijken en het voorhoofd vlakker. Je kunt dit op verschillende manieren krijgen, zodat je op alle gebieden je kroonpunt krijgt. Je kunt het krijgen met endoscopische wenkbrauwlift, hoofdhuidlift, vetherstel of een combinatie.

Kroon op het werk – Ja, u kunt uw kapsel en kroon op uw werk tot uw beschikking hebben. Dit doe je in een schoonheidssalon of door jezelf. De kroon op het werk zal je net dat beetje extra geven, je kroon op je uiterlijk zal je looks verfraaien en je ziet er beter uit dan ooit tevoren.

De Health Spa- Het is een plek waar u terecht kunt voor een verjongende ervaring. Het is een plek waar je je stervende haar of geliefde nagels kunt herstellen. Het is een plek waar je kunt ontspannen en waar je kunt herleven wat ziekmakende jaren zijn geweest.Lees meer over de voordelen van permanente make-up.

De New Cellinjectable elevasieve procedure is een minimaal invasieve procedure die uw uiterlijk verjongt en u helpt de schoonheid te bereiken die u altijd al wilde hebben.

Na verloop van tijd begint onze huid te verslappen, een paar decennia geleden zelfs voordat we werden geboren. Hoewel er geen manier is om het verouderingsproces te stoppen, zijn er manieren om het begin van veroudering te vertragen.

Daarom is het belangrijk om een ​​van de bovenstaande behandelingen te ondergaan wanneer u tekenen van veroudering begint op te merken.

hydrotherapie,

Botox-injecties,

verjongende behandelingen,

chemische peelings,

somatische lift behandelingen en

vitamines en mineralen.

Een gezonde en evenwichtige voeding en een volledige nachtrust zijn ook belangrijk om een ​​jeugdige uitstraling te behouden.

We zijn allemaal verschillend; niemand zal het eens worden over de perfecte oplossing voor schoonheid. Het is belangrijk om de dingen te proberen die voor jou werken. Ik hoop dat dit nuttig is geweest en ik wens je veel succes met al je schoonheids- en huidverzorgingsbehoeften.

You may also like