Massage Therapie

Healing Utrecht

Massages zijn een krachttherapietechniek om de autonome, sympatische en parasympatische systemen in het lichaam in evenwicht te brengen. Ze helpen ook om energiebanen en gewrichten te openen door energiestromen te stimuleren. Mijn ervaring is dat massages helpen om benauwdheid, zorgen en angsten van de dag en veel van het voedsel dat we eten in evenwicht te brengen.

Maar ik geloof dat massage essentieel is in elke vorm van zelfzorg. Voor mij in het bijzonder lijkt massage de beste manier te zijn om alledaagse angst, bezorgdheid en bezorgdheid los te laten. Ik zocht massage voor”…een lange tijd totdat ik was,’heeft een manier om me te helpen om vrij te worden van mijn dagelijkse stressoren.”

Dus hoe komt massage ons welzijn ten goede? Een van de belangrijkste voordelen voor mijn cli├źnten en/of voor ons is hoe massage gebieden van disfunctie of littekenweefsel kan openen, waardoor een ‘blokkade’ vrijkomt die zich kan voordoen als een kanker of ­čÖé Afhankelijk van de ernst van de blokkade (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en/of geestelijk), kan massage de pijn, negativiteit en/of trauma’s van ongezonde situaties loslaten om ons in staat te stellen “klaar te zijn voor iets veiligers in ons leven”. Het kan ook krampen en/of doorligplekken inruilen voor vrede, gelukzaligheid, schoonheid en liefde, wat kan leiden tot vertrouwen in een situatie of een gebeurtenis. Als deze healing eenmaal in de kern van je systeem zit, is de kans groot dat de bijbehorende organen en systemen in de natuurlijke werking van dit systeem gaan. Laten we zeggen dat deze heling en loslating gebeurt in een healing sessie. En misschien kunnen we beginnen te leven op een meer gezonde manier die begint met het veranderen van gewoonten (zie 1-8 hierboven). Dit is abnormaal loslaten dat wijst op ideale gewoonten.

En raad eens wat? Er zijn verschillende massageniveaus op het hek van dit. Er zijn er die je onmiddellijke, onmiddellijke resultaten geven. En dan zijn er die je stress geven, massage, massage, maar – je krijgt geen gevoel van de massage therapeut dat de massage iets gaat doen totdat je echt geluisterd hebt naar dit niveau, toch? En sommige massage therapeuten kunnen zeggen “Ik ben over het algemeen erg traag door de massage dan de therapeuten in het bedrijf. (En geloof me velen van hen zullen), Echter, mensen hebben niet alleen gevonden massage om een onmiddellijke en dramatische invloed op hun welzijn, maar ook de onmiddellijke resultaten die voortvloeien uit dit niveau?

Onderdompeling in massage als een vorm van zelfzorg is een van de genezingsmodaliteiten die vaak gebruikt worden door mensen die op zoek zijn om in hun lichaam te leven in een ge├»ntegreerde, permanente zin. De frequentie van de massagetherapie is hierbij een zeer belangrijk element. Elke persoon kan zichzelf afvragen: “Heeft massage voldoende voordeel om mij als geheel te ondersteunen?” Voordat je naar een massage gaat, kun je je voorbereiden en je intentie voor de massage bepalen. Op deze manier kunt u aan het begin van uw massagetherapiesessie vastleggen wat er voor u op het spel staat tijdens de sessie en wat u er echt uit wilt halen.

Hier zijn enkele voorbeelden van wat onze therapeuten onderwezen (uit mijn eigen aanzienlijke jaren van massage therapie en genezing) die kunnen blijken te zijn significant in het helpen ons ontwikkelen van een gevoel van welzijn dat is helend en verzorgend.

1) Massage kan onevenwichtigheden in de spieren in evenwicht brengen

2) Massage is goed voor onze longen omdat het helpt de lucht in onze longen te zuiveren

3) Massage opent de ingewikkelde routes van de energiecentra van het lichaam

4) Massages ontspannen gecompliceerde gebieden van het lichaam die uit balans zijn geraakt

5) Massages maken de paden vrij waarlangs stress wordt ervaren

6) Massages bieden een manier voor het lichaam om te beginnen zichzelf te genezen als we circuleren door ons lichaam

7) Massages bevorderen een gezonde werking van het immuunsysteem

Onderzoekers hebben ook vastgesteld dat massage of aanraaktherapie) een toegankelijke genezingsmethode is voor mensen bij wie de pijn of het ongemak intens is geworden en die niets meer kunnen doen. Intense pijn verdragen een uur in een massagestoel is nog steeds te doen, zelfs op een dag-tot-dag basis.

Zoals u ziet, sluit massagetherapie, als een genezende modaliteit, compromissen. Het kan een willekeurig aantal gebieden van het lichaam en een willekeurig aantal functies en een willekeurig aantal verschillende omstandigheden waarin het effectief zou zijn. Door zijn diverse stijlen, helpen massage therapeuten te genezen op de fysieke, emotionele, psychologische, financi├źle, relationele, spirituele en geestelijke aspecten van ons lichaam door zijn verschillende massage en onderscheidende energetische toestanden en door zijn therapeutische toepassingen. Het is door zijn diverse en opvallende complementaire vormen van massage therapeutische behandelingen.

You may also like