Wimperextensions

Wimperextensions Breda

Een specialist in wimpermodellering selecteert de extensions die bij uw natuurlijke wimperkleur passen. Vervolgens haalt de technicus het haar van uw eigen hoofd en weeft het in de extensions. Het wordt vervolgens gekleurd en op de juiste plaats voor uw extensions gewikkeld. Bij uw volgende bezoek aan de salon zal de technicus de haarmix controleren en bijwerken. Dit proces neemt verschillende kansen in beslag. De technicus zal de extensions reconditioneren en indien nodig een afwerkingskorst aanbrengen.

Hoe verzorg jij je nieuwe wimpers?

Nu uw nieuwe wimpers op hun plaats zitten, moet u ze net zo verzorgen als voor uw eigen wimpers. Voor het aanbrengen van oogschaduw en eyeliner wordt gezorgd voor penselen en ander gereedschap. Het is het beste om overtollige oogmake-up te vermijden en de oogleden zoveel mogelijk schoon te maken, zodat de lijm die op de wimpers wordt gebruikt, geen tijd heeft om te drogen.

Eventuele resten op de oogleden zullen ervoor zorgen dat de valse wimpers uitvallen. Het is belangrijk toilslashseveryday.comBiedt twee jaar garantie op alle wimperextensions die we hebben gedaan. Kan om welke reden dan ook worden vervangen of geretourneerd. Kan de hele dag wimpers dragen

Hoe blijf je wimper-beauty na lange uren?

Houd je bed vrij van afleiding. Houd je gedachten af ​​van vermoeidheid en stress. Gebruik uw bed washandjes. De huid van uw gezicht is gevoelig en fijn en moet met zorg worden behandeld als het gaat om overmatig wrijven. Zorg ervoor dat u een aanvaardbare hoeveelheid tijd overlaat om de wimperextensions te laten bezinken. Vermijd altijd in de ogen te wrijven wanneer u ze laat doen. Als u een wimper krijgt aan een vijl: vervang deze dan zo snel mogelijk onmiddellijk. Als de wimperextensions niet op hun plaats zitten, verwijder ze dan binnen tien minuten nadat je ze hebt geplaatst. Zorg ervoor dat de wimpers van je foundation zijn verwijderd voordat je naar bed gaat. Of doe er wat kurkuma op om te voorkomen dat ze breken.

Zullen ze teruggroeien?

Wimpers hebben een groeicyclus; de cyclus kan worden vertraagd met bepaalde gewoonten. Leer zowel de wortel als de punt van de wimpers te versterken. Het zal het mogelijk maken om de lange fladderende wimpers te krijgen waar je altijd al van gedroomd hebt.

Reinig je gezicht voordat je naar bed gaat. Gebruik een reinigingsmiddel van goede kwaliteit. Bijwerken zorgt ervoor dat uw gezicht er verfrist uitziet. Verwen jezelf de avond ervoor om ervoor te zorgen dat je het niet vergeet. Gebruik een vochtinbrengende crème van goede kwaliteit. Het heeft het vermogen om je gezicht te laten stralen.

poeders. Veel van de mascara's op de markt zijn zwaar. Als je zin hebt in een zware applicatie, probeer dan een vloeibare applicatie. Het zal in een oogwenk drogen en zal je gezicht niet verzwaren.

Tijd om oorlog te voeren tegen rimpels!

You may also like