Hair Stylist

Kapsalon Spijkenisse

Kapsalon Spijkenisse Stylist

De haarstylist is waarschijnlijk de belangrijkste persoon in de salon. Om uw haar te laten stylen, zal de stylist met u samenwerken om de look te creëren die u wilt. Als u tegenover de stylist zit, zult u haar goed observeren. Ze zal uw lichaam opmerken, uw voorkeuren en afkeren. Ze zal dan beginnen met een proces om uw haar te zagen en te knippen in een stijl die u mooi vindt. De snit zal bij u passen en uw haar zal er geweldig uitzien.

Soorten stylingdienstenU kunt uw haar laten stylen:

1. Thuis Keratine brengt een laagje aan op het haar en wanneer het wordt aangebracht, droogt het het haar op om het een glanzende, rechte look te geven. De keratine wordt dan in de gewenste look gevormd. De effecten kunnen subtiel of extreem zijn.

2. Weg van huis U kunt uw stylist laten afzien van de keratine en een meer aangepaste look laten creëren. Een voorbeeld hiervan is het toevoegen van pony aan uw huidige stijl.

3. Met de praktijk Er moet leuk gestyled worden, maar voordat je dit doet, moet je snel aan de stylist kunnen uitleggen wat je wilt. Zorg ervoor dat de stylist ook begrijpt waar u op uit bent.

4. Handdoek drogenSommige kappers vinden het prettig om eerst een handdoek te gebruiken om het haar te drogen. Dit voorkomt te veel trekken aan het haar en het kan een veiligere methode zijn. Zodra het haar droog is, wordt de handdoek echter weer gebruikt om het proces opnieuw te beginnen. Hoe meer je oefent, hoe makkelijker het is om niet aan je haar te trekken terwijl je de stijl krijgt die je wilt.

5. bepaalde processen moeten worden vermedenEven hoewel het ziet er geweldig uit wanneer het eindproduct is wat je wilt, zijn er sommige kapsels die je gewoon moet vermijden. Ten eerste, voor diegenen die erg dik haar hebben, bestaat het gevaar dat hun hoofd in folie wordt gewikkeld terwijl het haar wordt gestreken. Ten tweede, wie steil haar heeft, moet vermijden het te strijken op hetzelfde ogenblik als hij een permanent of een andere belangrijke steilbeurt krijgt. Ook neutraliseren is een ander proces dat je moet vermijden; dit wordt gedaan om zich te ontdoen van krullen en golven in het haar.

You may also like