Hoe kies je een massage?

Persoon Die Man's Schouder Masseert

Het doel van een massage is eigenlijk niet om u mee te nemen naar een kuuroord en weer bij zinnen te komen. Het zal u helpen om te ontspannen en stress te verlichten op hetzelfde moment.Soorten massages

Er zijn verschillende soorten massages die worden aangeboden in kuuroorden en gezondheidssalons. Een ontspanningsmassage is een massage die probeert de stress van de klant te verlichten en zijn bloeddruk te verlagen. Verschillende kuuroorden bieden verschillende soorten massage, dus het is belangrijk om te weten wat voor soort massage wordt aangeboden.

Hot stone massage is een vorm van massage die echt steeds meer populair, omdat het is bewezen effectiever dan de andere vormen van massage. Deze soorten massages gebruik maken van een daadwerkelijk verwarmde steen, de steen wordt geplaatst op de rug en de therapeut zal het apparaat gebruiken om de rug te masseren. Bij de meeste mensen wordt dit type massage ten minste twee keer per week gedaan.

Diepe weefselmassage is een manier om het lichaam en de huid te masseren met druk en zonder warmte. Dit wordt het best gedaan in een kuuroord of salon. Het kan elke dag worden gedaan of op bepaalde dagen wanneer de massage nodig is.

Body wrap is een manier om de huid van de klant te exfoliëren door hem in feite in een warme, vochtige handdoek te wikkelen en dan de handdoek af te nemen. De warme vochtige handdoekElektrische wrijvende vingers worden gebruikt om druk uit te oefenen op verschillende drukpunten op het lichaam. Er worden verschillende dingen in de handdoek gewikkeld om de huid te ontgiften.

Er zijn ook soorten voetspa's die zich niet richten op pedicures of massages. In plaats daarvan richten ze zich op het gevoel van de vloer. Sommige cliënten geven hieraan de voorkeur omdat de trillingen van de vloermassage al de dag na de procedure beginnen. Hoewel de behandelingen over het algemeen dezelfde zijn als die hierboven, kan een lichaamspakking ook extra dingen omvatten zoals extra handdoeken of een airconditioningsysteem om de klant koel te houden.

Soorten massages

Een stimulatie door aanraking van de huid is anders dan een volledige lichaamsmassage. Bij een stimulatie door aanraking van de huid wordt lichte druk rechtstreeks op de huid uitgeoefend zonder gebruik te maken van apparatuur, en het geeft de huid het gevoel alsof u gewoon uw bloedsomloop verbetert. Skin touch stimulation is een geweldige manier om uw bloedsomloop te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw huid er veel jonger uitziet met een betere elasticiteit. Het is ook een prachtig alternatief voor een volledige lichaamsmassage.

Een aanpassing aan hoe de cliënt beweegt, kan nodig zijn. Als de klant bijvoorbeeld al een tijdje wekelijks een manicure krijgt, kan het zijn dat de behandelingen nu minder frequent hoeven plaats te vinden. Het doel van een massage is om de cliënt zich beter te laten voelen. Als de doorbloeding van de andere delen van het lichaam wordt verbeterd, zal de klant zich beter voelen en de behandelingen misschien zelfs aangenamer vinden.

Het is belangrijk te onthouden dat een huidbehandeling alleen mag worden uitgevoerd door de professionals die in de gids van de salon staan. Het is officieel. Voordat u een sessie boekt bij een schoonheidsspecialiste, moet u alle aspecten die zij aanbieden in uw schema afwegen. Bijvoorbeeld, als je normaal gesproken naar een nagelsalon gaat voor een manicure, maar nu een massagesalon opzoekt, boek deze dan van tevoren.

HuidbehandelingBananaGezichtsmassage

Inetitie: 3 maanden

Waarom: een upgrade naar een massage op basis van olie met een mix van essentiële oliën.

Hoe: Madonna zegt dat dit de beste manier is om lichaam en ziel te integreren. De massagetherapie reinigt en verjongt je huid terwijl je in de verwennende spa bent. De sessie zal u toelaten om na afloop te ontspannen en te genieten van wat champagne.

C-Side Spa kaarsen of geurkaarsen

Initie: 3 maanden

Waarom: 2 tot 3 zittingen per jaar

Hoe: kies uw eigen kaarsen. Degene die geparfumeerd zijn met lavendel, sandelhout, en fruit zijn het meest populair.

Besmet of niet besmet: U zult spa hoppen met deze infectievrije spa traktatie.

Over-the-counter BathSpa

Banaan doet pijn na 20 minuten.

Omvat een hand, voeten, bovenlip en kinBrazilian wax

Inclusief een masque van 15 minuten en een lichaamsbehandeling achteraf.

Alle service kosten,otion en patina

Alle sessies vereisen een minimum.

De kosten zijn inclusief een safe guard volledige lichaamsmassage in alle sessies.

Inclusief een voet, hand, bovenlip en kin.

Banaan smaakt het best na 30 minuten.

Na 30 minuten, voel je vrij om te stretchen. De rubberen banden worden na 20 minuten verwijderd.

Wij raden u aan uw afspraak in de plaatselijke krant te laten adverteren, vooral in de zomermaanden.

Alle behandelingen, behalve C-Side en Brazilian wax, kosten $35.00 inclusief theroleum gelei.

C-Side vereist een minimum van 5 toepassingen.

You may also like