Tips voor een gezonde huid

Persoon Met Een Stressbal

Wat je zult ontdekken over je huid

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam. Het bedekt en beschermt je hele lichaam. Het geniet continu van blootstelling aan verschillende omstandigheden en het geniet ook van liefde, slaap en voedsel. Chemische stoffen die worden uitgestoten door het voedsel dat we eten en de omgeving waarin we tijd doorbrengen, beïnvloeden onze huid. Als u harde effecten wilt vermijden, moet u uw levensstijl aanpassen om uw huid te beschermen. Door gezonder te eten krijg je een gezondere huid. Het veranderen van je make-up zal je ook helpen je huid te beschermen.

Tips voor de huid

1. Raadpleeg uw dermatoloog voor huidevaluatie en erkende merken.

2. Afschilfering is erg belangrijk om een ​​gezonde glans te behouden. Gebruik een douchemuts en zorg ervoor dat je je huid volledig droogt. Afschilfering kan om de andere dag worden gedaan. Afschilfering omvat het verwijderen van de dode huidcellen om een ​​gelijkmatige verdeling van vochtinbrengende crèmes te stimuleren. Vermijd het gebruik van zeer heet water en borstels. Vochtig water en borstels werken het beste.

3. Gezichtsmaskers en scrubs. Deze producten kunnen zeer effectief zijn in het verhelderen van uw huid en het verwijderen van de droge en dode huidlagen. Er zijn verschillende soorten gezichtsmaskers en scrubs. Sommige scrubs zijn gemaakt van minerale ingrediënten en deze zijn het beste in het geven van een gezonde glans. Zorg ervoor dat u een bekend merk vindt zoals The Body ShoporBite 'n Baring' dat geweldige resultaten zal opleveren.

4. Toner. Gebruik een goede toner om je huid op te frissen. Er zijn veel goede toners verkrijgbaar. Gebruik een watje en veeg de toner over je gezicht. Zorg ervoor dat u alle make-up volledig verwijdert.

5. Bevochtig. Het weer kan je teint verpesten en dat zou jij ook moeten doen. Hydrateer je huid om rimpels te voorkomen. Hoewel veroudering een natuurlijk proces is, zorgt het voorkomen ervan ervoor dat u er jonger uitziet en wacht tot de natuur uw huid geneest.

6. Zonnebrandcrème. Of je huid nu beschadigd is door de zon of gewoon extra bescherming nodig heeft tegen de schadelijke stralen van de zon, breng elke dag zonnebrandcrème aan. Gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF.

7. De perfecte pedicure. Geen voet klinkt frustrerender dan een krakende, stinkende voet. Dus de beste manier om deze situatie te verhelpen, is door al die verdikte schoenen uit te doen en ze te vervangen door een behoorlijk cent-perfecte pedicure. Zorg ervoor dat u de instructies zorgvuldig opvolgt voor de beste resultaten. Vergeet dan niet een lotion of crème te gebruiken die magisch werkt om het zweet kwijt te raken.

Gezichtsmaskers zijn goede producten die ook op andere gebieden dan het gezicht kunnen worden gebruikt. U kunt dus tijd besparen door deze in de privacy van uw eigen huis te doen. De andere recepten die u kunt vinden op Eenvoudige tips voor een gezonde huid, zullen u helpen uw teint te verbeteren, geldverspilling aan cosmetica te voorkomen en ongepaste mannelijke avances af te weren.

Als je de kracht van een traditioneel gezichtsmasker nog niet hebt ervaren, raden we je aan om met een van de volgende te beginnen:

Honing

Citroensap

Eiwit

Yoghurt

Wie had gedacht dat deze goed zouden zijn voor je huid? Maar zij zijn. Onthoud gewoon hoe schoon en jeugdig je huid daarna aanvoelt. En wie had ooit gedacht dat het eten van een ei je huid gezonder zou maken?

Verjongende gezichtsmaskers

Eieren

Honing

Citroensap

Azijn

Naast deze gezichtsbehandelingen zijn hier een paar tips voor een beetje verjonging:

– Maak een pasta van eidooier, citroensap en een beetje warm water. Breng aan op je gezicht.

– Kook wat melk en voeg een kopje koffiemolen en een eetlepel honing toe aan je badkuip. Laat 10 minuten op je huid zitten.

– Giet 2 kopjes havermout en 4 eetlepels zuiveringszout in een pan en verwarm. Maak er een pasta mee en breng aan op je gezicht.

– Rasp een appel en meng met warm water. Breng de pasta aan op je gezicht.

– Combineer een halve kop havermout, bakpoeder en citroensap. Breng het mengsel aan op je gezicht.

– Drink 1/2 kopje komkommersap gemengd met een half kopje melk.

Van de Beautifuloids door Dr. Hauschka.  Skin care producten Rotterdam

Soepen zijn het beste voedsel om te eten naast de andere gezonde voedingsmiddelen, omdat ze voornamelijk uit water en eiwitten bestaan.

Hoeveel water heb je nodig? Het hangt af van je gewicht, maar zelfs als je 110 pond weegt, moet je maar de helft van de hoeveelheid water drinken die je nodig hebt, omdat het je uitdroogt.

Als u het moeilijk vindt om voldoende water te drinken, is het heel eenvoudig om uw inname te verhogen door andere vloeistoffen dan water te nemen. Het zal je helpen om je keel van gifstoffen te reinigen en ook je darmen te reinigen.

You may also like